Friday, 13 July 2012

~New Update-Baju Kucing~

Hi Kawan-kawan semua, ada new design Baju Untuk Kucing..Sila lah tgk....Berminat!!!?? Bole Contact sy di +60194575243..Radziah..=)

CODE: C09




Monday, 9 July 2012

~New Design CODE:C08-For ge-gurl Cat..

Hi All....
New design again,,,cute and nice for your ge-gurl Cat ye...for more info,,sila pergi ke page facebook saya ek. ,, "Baju Kucing".. http://www.facebook.com/pages/Baju-Kucing/247228195387468



Saturday, 7 July 2012

~New Design- CODE:C07-Long sleeve~

Hi semua, got new design -long sleeve shirt,,,cantek!!!!!!!!..Klu nk tgk lebih byk baju and model kucing tu pakai,,sila pergi ke page facebook saya ek. ,, "Baju Kucing".. http://www.facebook.com/pages/Baju-Kucing/247228195387468


Comeil as model again!!=)

Wednesday, 4 July 2012

CODE: 06-New design Baju Kucing

Hi semua, hari ni saya update new design untuk baju kucing ge-gurl ye,,,cantek!!!!!!!!..Klu nk tgk model kucing tu pakai,,sila pergi ke page facebook saya ek. ,, "Baju Kucing".. http://www.facebook.com/pages/Baju-Kucing/247228195387468

Berminat??!!Nak beli borong?-Boleh..just call saya ok...+60194575243 (RADZIAH).



Thursday, 14 June 2012

~20 helai Baju Kucing Released to Customer =)~

Hi Semua,
Gambar baju2  yg di order oleh customer sy from KL-Thanks ya...=)~


~Comeil yg setia menjadi model =P~

Wednesday, 6 June 2012

~new design for Gegurl Cat~

Hi Semua..Ni design ke-5...silalh tgk ye...tQ!!!
CODE: C05



~Comeil yg keletihan setelah menjadi model....with bantal busuk dia..heheh~


Monday, 4 June 2012

Thursday, 31 May 2012

~New design =)~

Hi All, Silalh tgk new design baju tuk si comeil...Klu berminat bole la tempah..tQ!!

CODE: C04
~Selesa, si comeil bebas bergerak..=)





Comeil yg dipaksa,,heheh

Tuesday, 29 May 2012

New Design untuk Ge Gurl =)

hi All..Baju ni untuk kucing betina...Silalh tgk..=)
CODE: C03
Seksi....=P




Comeil jd model jap tuk ge gurl..=)

~Latest Design Untuk Baju Si Kucing~

Hi All,,Sy ada design baru untuk baju si comeil anda, untuk si comeil sy jgk,,,heheh,,silalh tgk kt bwh ni..
klu berminat bole la tempah ek...
CODE: C02
~Yg ni selesa dan kucing bebas bergerak..nice =)




 ~Model Tetap..heheh =)~



CODE: C01
~Yg ni pn selesa dan juga senang utk ditanggalkan sbb ada zip..=)



Friday, 18 May 2012

~Bagi si Comeil Mandi...=)~

Hari ni sy bg comeil sy mandi..memandangkan dh hampir sebulan dia xmandi..
so mcm biasa kena sedia kan benda2 dibwh ni dulu yer..:
  • Sebaldi air suam
  • Dua Helai Tuala
  • Dryer
  • Syampoo untuk Kucing seperti di bawah ni..hari ni sy guna Anicide punyer..sbb nmpk mcm ada kutu jer...huhu....Yg warna biru tu syampoo+conditioner,,bulu jadi lembut dan wangi klu guna..=)
  • Selepas mandi,,mcm biasa kena la tolong keringkan bulu dia,,sian dia,,sejuk..see picture bwh ni. Dia takut sikit dgn dryer, so sikit jela part yg sempat dikeringkan.

Ni,,dia dah lari...merajuk and marah kt sy...nk jilat bulu dia sendiri,,dryer panas sgt,,katanyer...=)


Ni bila dia dh siap keringkan bulu dia...heheh.bermanja2 ngn saya..dtg tido kt kaki...=)


Alright,,siap keje tuk ptg ni....comeil dh wangi and fresh sikit...daaaa....=P
~Thanks for viewing =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...