Wednesday, 15 June 2011

EmerGency Leave


alkisah nya,,,,dua hri lepas,,dpt msg from my sis,,,ckp i punya
bapa saudara tgh sakit teruk,,,hati mula la xtenang,,
terus coll abah i,,then,,mcm nk kena blk kg je bunyi nya,,,
So,,text my hubby la,,dia on ja,, and reply,,ok, ptg nih kita blk,,
Wahh,,,,great!!,,so i apa lagi,,kelam kabut apply EL la,,,email bagai kt semua org,bgtau esok i xkeje
coz EL,,,
so,blk umah,,kemas2 brng, pack bju2,,,sambil tggu my hubby blk keje,,
then, sesampai je dia di umah,,dia ckp,,kita blk skg, jpg mlm blk sini plak,sok abg keje,,
~hahahha,,,,,,,,,,how come,,i cuti sok,,hahaha,,adesss la,,rugi je amik EL bagai,,,~


Sad MoMEnt


Then blk la kg mlm tuh,,melwat bapa sedare i,,emm,,mmg agk teruk keadaan dia,,
dh byk hari xmkn,,so sad
mata mula bergenang air mata,,tetiba teringt kt arwah mak,,,emm,,xsanggup nk lalui keadaan yg mcm tuh lagi,,,
mlm tuh, ank2 dia bwk dia g hospital, then terus admit la jwb nya,,,
Doc ckp ada ketumbuhan di tekak dia,,and hari ni nk kena operate,,,,
i doakn semoga semua nya berjalan lancar lah ek,,




Klu lah diberi peluang tuk i buat stu permintaan, i nk Mak i hidup semula,,
sbb i nk buat sgala kebaikan pada dia,,emm,,,imposibble kan,,
to all guys kt luar sana, hargailah insan yg korang syg,,sblm mereka pergi selama nya ek,,





Tabahkan lah Hati ini Ya Allah. Amin.
Sekian.

6 comments:

  1. ~huk3,,,,aanh,,entry ni sebak sikit,,nge ngee,,,~

    ReplyDelete
  2. we had same situation dear, i really want my mom hidup kembali and jaga dia sebaik mungkin. tapi bila orang yang kita sayang sudah tiada rasa sangat menyesal!! apa yang mampu, just doakan dia sepanjang masa semoga sentiasa dirahmati!! kita yang masih hidup, harus hargai apa yang ada & selalu tabah.

    ReplyDelete
  3. salam awak..fiqra berbesar hati mnjemput awk join contest fiqra ;) tq yea

    http://fiqracake.blogspot.com/2011/06/contest-saya-suka-berimaginasi.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...